Versió impresa ISSN 2253-7694
Versió electrònica ISSN 2659-5532
Ús de la teoria lingüística en l’ensenyament mitjà: limitacions de les actuacions habituals; solucions; una proposta d’aplicació. Aula de Lletres Valencianes, 17. Els conceptes sintàctics bàsics en l’ensenyament mitjà: actuacions
habituals. Abelard Saragossà, 25. Els conceptes sintàctics bàsics en l’ensenyament mitjà: alternativa. Empar Oliva, 57. La morfologia i els seus conceptes en l’ensenyament mitjà: actuacions habituals. Abelard Saragossà, 95. Els conceptes morfològics bàsics en l’ensenyament mitjà: alternativa. Sara Martínez Fraile, 117. Els conceptes fonètics en l’ensenyament mitjà: actuacions habituals. Sergi Menero Saborit, 139. Els conceptes fonètics en l’ensenyament mitjà: alternativa. Abelard Saragossà, 173. Els conceptes ortogràfics en l’ensenyament mitjà: actuacions habituals. Ester Palomar Garcia, 229. Els conceptes ortogràfics en l’ensenyament mitjà: alternativa. Abelard Saragossà, 267. ¿Es pot millorar l’ensenyament (gramatical i estructural) del valencià? Una contribució. Motius, objectius i mitjans. Abelard Saragossà, 323.
El valencià i el món econòmic. Vicent Soler, 23. Traduir a pes. L’Evangeli de Marc segons Joan F. Mira. Antoni López Quiles, 51. Què ens aporta el plurilingüisme? Una mirada evolucionista. Ferran Suay, 97. Pedagogia i fonaments de la lingüística (oració, nom i flexió) en un manual d’ESO. Lucia Aranda Martí, 107. Anàlisi de «El model lingüístic de la CVMC» (versions 1a i 2a, 2017). Alexandre X. Ordaz Dengra 203. Aula MiL: Lectura i escriptura. Crisòstoma Morilla Garcia, 271. RESET, quan perdem la memòria. Una experiència d’animació lectora basada en l’aprenentatge servei. Lurdes Aracil, Àngela Girona, Juan Carlos Rico i Pere Soriano, 283. Foment lector en l’aula de valencià per a persones adultes: una experiència. Mònica Richart García, 295. Estellés: t’estime, t’estimo, t’estim. Una proposta intertextual, lingüística, literària i musical a 2n de Batxillerat. Anna Jorquera Castro, 349. Aprenentatge del valencià i integració, col·laboració entre autòctons i immigrats. Abelard Saragossà, 369. Un llibre amb molta vida: "El carrer de Sant Onofre". Abelard Saragossà, 377.
La Vita Christi de sor Isabel de Villena: un valuós repositori himnològic medieval llatí-valencià. Albert Hauf Valls, 19. Les preposicions com i com a en Fabra. Neus Llorens Pérez, 47. Per un acord de país sobre el model normatiu valencià. Escrit introductori a El valencianisme lingüístic (A. Saragosà, 2018). Jordi Manent, 273. Conjuminar llengua i natura. Fitonímia. 1. De Floreta sens nom (de Teodor Llorente) als missatges continguts en els noms dels agrets Oxalis pes-caprae. Daniel Climent Giner, 299. Teodor Llorente: versos, memòria i llengua d'un paradís perdut. Artur Ahuir, 315.
Número 6 de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Número 5 de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Número 4 de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Número 3 de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Segon número de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Primer número de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia.
Versió impresa ISSN 2253-7694
Versió electrònica ISSN 2659-5532